Tuinen

bekijk onze nieuwe site onder onze nieuwe naam ap-groep.nl

Of het nu gaat om een tuin aanleggen of om het onderhoud van uw tuin, bij van Leeuwen Groen bent u aan het juiste adres. Een tuin is pas UW tuin als hij volledig is gerealiseerd naar uw wensen en dat begint met een luisterend oor.

Zowel voor de aanleg als het onderhoud beschikken we over een jong en breed machinepark.
Of het nu gaat om verschillende soorten maaimachines, verticuteermachines, graszodensnijders of de machine voor de juiste grondbewerking, wij hebben alles in eigen beheer. kijkt u ook bij de kop boomverzorging

Beplanting

Bij een goed tuinontwerp en tuin aanleggen hoort een degelijk beplantingsplan, grondsoortbepaling voor evt. drainage, evt. een verlichtingsplan, etc. Onze hoveniers zijn 6 dagen per week in de tuinen te vinden.

Veel soorten planten zijn al door onze handen gegaan, maar ook div. soorten tuinhout, (corten)staal, diverse vijvermaterialen, (half)verhardingen, natuursteen, beton, etc. etc. Ook hebben we ervaring met biologische zwemvijvers.

Bestrating

In haast iedere tuin is bestrating te vinden.  Hierin zijn vele mogelijkheden die variëren van standaard betonnen tegels en klinkers  tot natuursteen en gebakken bestratingsmateriaal. Wanneer uw straatwerk op een professionele wijze is aangebracht, heeft u daar vele jaren profijt van. Dit gaat soms verder in trappen, zitkuilen en professioneel weggewerkte buitenverlichting in het straatwerk.

In de loop der jaren hebben wij vele soorten bestrating en verhardingen aangebracht. Ook zwembad en vijverranden, natuurstenen traptreden en wat te denken van een tuin aanleggen met andere soorten verharding als schelpenpaden, grind, diverse soorten gravel, houten vlonders en houtcomposiet. Al deze zaken zijn ook in combinaties mogelijk.

Aanpak en mogelijkheden

Wij staan open voor eenmalig werk als ook voor een jaarrond onderhoud. Sommige klanten willen zelf meehelpen, zowel op de werkvloer als in het ontwerp, ook dat kan. Wij onderhouden zowel particuliere tuinen alsook bedrijfsmatig groen rond kantoren, bedrijfshallen, winkelcentra, vastgoedstichtingen en rond agrarische bedrijven.

Tip: Denk ook eens aan vaste planten in bloembakken